Gümüşhanespor temkinli

Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda karşılaşacağı lig sonuncusu Kayseri Erciyesspor’u hafife almıyor.

Gümüşhanespor temkinli
Gümüşhanespor temkinli Admin
Advert

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Gümüşhanespor, Kayseri Erciyesspor maçına büyük önem veriyor. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü’nü mağlup ederek yeniden liderliği eline geçiren Kırmızı-Beyazlılar hafta sonu son sırada bulunan Kayseri Erciyes engelini de kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

Kayseri Erciyesspor’un son sırada yer almasının bu maçın kendileri adına kolay geçeceği anlamını taşımadığını söyleyen Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, “Kolay bir mücadele olmayacak. Rakibimiz zor günler geçiriyor olabilir. Ancak lig tecrübesi ve futbol geçmişi olan bir rakip. Bu bakımdan bu maç öncesi de çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Hiçbir maçta puan kaybına tahammülümüz yok” dedi. Gürler, “Bu zamana kadar disiplinimiz ve motivasyonumuzdan taviz vermedik. Bundan sonrada aynı heyecan, disiplin ve motivasyonla önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü karşısında önemli bir iş başardıklarını da dile getiren Gürler, “Ankaragücü maçının farklı yansımaları olmuşsa da evimizde oynadığımız zor ve önemli bir müsabakaydı. Kayıpsız, sakatsız, kartsız ve 3 puanla bu maçtan çıkmak çok önemliydi. Biz de bunu başardık. Bütün bunlara rağmen bu mücadele geride kaldı. Artık önümüze bakıyoruz. Şimdi Kayseri Erciyesspor’u mağlup ederek hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Olayların faturası belli oldu

Gümüşhanespor ile Ankaragücü arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar sonrasında Kırmızı-Beyazlı kulübe ağır fatura çıktı. PFDK dün yaptığı toplantı sonrasında Gümüşhanespor’a kendi sahasında 5 maç seyircisiz oynama cezasının yanı sıra toplamda 38 Bin TL para cezasına çarptırdı. Gümüşhanespor kulübü görevlisi Uğur Şeremet’e 15 gün hak mahrumiyeti cezası verilirken Ankaragücü’ne ise 2 maç seyircisiz ve 16 Bin TL para cezası ile cezalandırıldı.

Günebakış - Erdoğan BEKAR

Gümüşhane Gümüşhanespor Mutlu Gürler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg