Antalya kampı nasıl geçti?

Ligin ikinci devresine Antalya Belek'te hazırlanan Trabzonspor'un kampında genç Yusuf Yazıcı ve Kolombiyalı Fabian Castillo bir adım öne çıktı.

Antalya kampı nasıl geçti?
Antalya kampı nasıl geçti? Admin
Advert

Bordo mavili takıma, yarın gerçekleştireceği antrenmanla çalışmalarını tamamladıktan sonra 1 gün izin verileceği açıklandı. Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçla 2'nci yarıya başlayacak olan Trabzonspor, 2 Ocak’ta Belek'de başlayan devre arası kampında zaman zaman hava muhalefetiyle karşılaştı, bu yüzden salonda çalışmak zorunda kaldı.

Muhammet ve Güray gitti, Medjani geldi

Toplamda 15 antrenmanla son bulacak devre arası kampında futbolculara sadece 1 gün izin verilirken bordo mavili takımın yeni transferleri olarak Emmanuel Mas ve Joao Pereira kamp kadrosuna dahil olurken, prensipte anlaşma sağlanan Carl Medjani de kafileye katıldı. Muhammet Demir ile Güray Vural ise farklı takımlara transfer olarak kamptan ayrıldı.

Muharrem Usta karargah kurdu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 5 gün boyunca takımın Antalya kampında bulundu. Teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte analizler yaparak transfer çalışmalarıyla bizzat ilgilenen Başkan Muharrem Usta, fırsat buldukça da futbolcularla vakit geçirdi, antrenmanları takip etti.

Okan Alemdaroğlu kamptan ayrılmadı

Bu arada Trabzonspor Yönetim Kurlu üyesi Okan Alemdaroğlu, Antalya kampının ilk gününden son gününe kadar takımını hiç yalnız bırakmadı. Her konu ile yakından ilgilenen Alemdaroğlu’ nun ikinci yarı öncesi heyecanlı ve umutlu olduğu görüldü.

Genel değerlendirme

Trabzonspor’un 10 günlük Antalya kampında gözler yeni transferler Emmanuel Mas ve Joao Pereira’nın üzerindeyken sezonun ilk yarısında sakatlıklarla boğuşan ancak bu dönemi tamamen atlatan Fabian Castillo, kampın öne çıkan ismi oldu. Castillo’nun yanı sıra genç oyuncu Yusuf Yazıcı da ilk yarının son haftalarında aldığı formayı kaptırmamak için dikkat çekici performans sergiledi.

Bordo mavili takımın kampında yine golcü sorunu yaşanırken Güney Koreli oyuncu Hyun-Jun Suk ilk yarıya oranla daha etkili bir görüntü verdi.

Tolga SAĞLAM / BELEK(Antalya),(DHA)

Trabzonspor Antalya Kamp
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg