İdris Türk istifaya çağırdı

Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris Türk, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir'i istifaya davet etti.

İdris Türk istifaya çağırdı
İdris Türk istifaya çağırdı Admin
Advert

Of-Hayrat Birleşik Makililer Eğitim ve Kültür Derneği ve Kutrialioğlu Türk Ailesi Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İdris Türk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir’i ağır bir dille eleştirerek kendisini istifaya davet etti.

Trabzonlu Derneklerin sayın yöneticilerine ve TDF delegelerine duyurumdur” başlığıyla kaleme aldığı yazısında Demir’in egosu ve siyasi ikbali peşinde koştuğunu ve bu durumun da TDF’nin amaçlanan ve istenen doğrultuda ilerlemesine engel teşkil ettiğini iddia eden İdris Türk, “Sayın Mustafa Demir’i TDF’ye üye olan ve üye olmasını engellediği tüm dernek başkanlarının da çağırıldığı bir istişare toplantısı yapmaya davet ediyorum” dedi ve aksi takdirde kongreyi beklemeden istifa ederek en azından zaman kaybını önlemesini tavsiye etti.

İdris Türk Mustafa Demir Trabzon Dernekleri Federasyonu Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği Kutrialioğlu Türk Ailesi Eğitim ve Kültür Derneği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg