TFF Şenol Güneş Stadı'nı programa almadı

Süper Lig'in 17, 18, 19, 20 ve 21. Hafta müsabaka programı açıklandı. Programda Trabzonspor'un iç saha maçlarının oynanacağı stadın adı boş bırakıldı.

TFF Şenol Güneş Stadı'nı programa almadı
TFF Şenol Güneş Stadı'nı programa almadı Admin
Advert

Türkiye Futbol Federasyonu, 21. haftaya kadar olan programı açıkladı. Programda Trabzonspor'un kendi evinde yapacağı maçların nerede oynanacağının yazılmamış olması dikkat çekti.

Trabzon Ajansın haberine göre Şenol Güneş Stadyumu'nda inceleme yapan federasyon temsilcileri müsabaka, güvenlik ve diğer talimatlar ışığıda gerçekleştirdikleri tespitlerde bugünkü mevcut duruma göre statta müsabaka oynamanın mümkün olmadığına karar verdiler.

Stadın zemini sebeplerin başında gösterilirken, misafir tribün girişindeki planlama yanlışı, stadyuma kaçak giriş imkanı veren çok sayıda alternatif bulunması, PASSOLİG sisteminin henüz kurulmamış olması gibi faktörler Şenol Güneş Stadı'nın öncelikli eksikleri olarak sıralandı.

TFF'nin açıkladığı programın altında "Stadyumu boş ilan edilen müsabakaların hangi stadyumda oynanacağı daha sonra ilan edilecektir." notu yer aldı.

Trabzonspor Akyazı Şenol Güneş Stadı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg