Şadri Şener küstü

Trabzonspor'un eski başkanlarından Sadri Şener, Akyazı Spor Kompleksine Şenol Güneş'in isminin verilecek olmasına tepki gösterdi.

Şadri Şener küstü
Şadri Şener küstü Admin
Advert

Trabzonspor Yönetimi’nin Akyazı Spor Kompleksi’ne “Şenol Güneş Spor Kompleksi” ismini verme kararını alması olumsuz tepkileri de beraberinde getirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, henüz böyle bir teklifin kendisine iletilmediğini ancak böyle bir hamle yapılmasına saygı duyacağını söylerken, eski Trabzonspor başkanlarından 2010-2011 şampiyonluğunun mimarı Sadri Şener, “Şenol Güneş’in isminin komplekse verileceğini duyunca açılışa gelmekten vazgeçtim.” dedi.

Trabzonspor’da profesyonel olarak görev yapan ve milyon dolarlar kazanan insanların statlara ya da başka yerlere isimlerinin verilmesinin doğru olmadığını söyleyen Sadri Şener, “Kendin gider cebinden paranı vererek heykelini yaptırırsın ve gider bahçene koyarsın ve gelen geçen bakar. Ancak Trabzonspor’da profesyonel olarak görev yapan ve milyon dolarlar kazanan bir insanın isminin böyle bir tesise verilmesi bana göre çok yanlış. Bu benim fikrimdir.” diye konuştu.

Sadri Şener, Şenol Güneş’in isminin komplekse verilmesinin yanlış olduğun altını çizerek “Trabzonspor ile ilgili isim verecekseniz o zaman Şamil Ekinci’nin, Hüseyin Avni Aker’in ismini verin. Tabii bu benim haddim değil ama benim görüşüm bu. Ama yanlış bir karar.” diye konuştu. Şener, İstanbul’da Fatih Terim isminin de bazı yerlere verilmesine karşı olduğunu belirtirken, “O da milyon dolarlar kazanıyor. Bir de stada ismi veriliyor. Bu nasıl bir meslektir? Dünyanın en güzel mesleği bu olsa gerek. Hem para al hem ün hem şöhret... Anlamadım gitti. Yenilince de uydur bir şeyler ve tüy git.” dedi.

Yönetimin hamlesinin ardından açılışa gelmeme yönünde karar verdiğini de söyleyen Sadri Şener, “Adam görevden ayrılırken bizimle ilgili olarak, ‘O benim arkadaşım değil...’ şeklinde ifadeler kullandı. Bunları söyleyecek cesarete sahip birinin adının verileceği stada ya da komplekse gidilir mi? Bir de ben kulüp başkanıyım, o da benim memurum. Bu kulübe de servet bağışlamışım ben. Ama Trabzon bu kadar işte.” diye konuştu.

61 Medya

Trabzonspor Akyazı Şenol Güneş Sadri Şener
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg