Gençler de kurtaramadı: 0-0

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2’nci hafta karşılaşmasında deplasmanda Atiker Konyaspor'la berabere kaldı.

Gençler de kurtaramadı: 0-0
Gençler de kurtaramadı: 0-0 Admin
Advert

Trabzonspor, Atiker Konyaspor'la deplasmanda yaptığı maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. Daha önceki maçlarda gençleri oynatmadığı için eleştiri alan Ersun Yanal, Yusuf Yazıcı'yı ilk 11'de, Abdülkadir Ömür'ü de sonradan oyuna aldı. Özellikle Abdülkadir'in girişiyle hücuma hareket geldi ama bu hareketlilik golle sonuçlanmadı. Bu sonuçla Trabzonspor 1 puanla yetinmiş oldu.

Sahaya çıkan 11'ler

Bordo-Mavili takımın karşılaşmaya Esteban- Zeki, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş, Okay, Onazi, Yusuf Yazıcı, Yusuf Erdoğan Castillo, Muhammet Demir

Atiker Konyaspor karşılaşmaya Kaya, Skubic, Ali Turan, Selim, Abdülkerim, Çamdalı, Amir, Kibong, Milosevic, Bajic, Hora.

Ersun Yanal'dan kadroda rotasyon

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu mücadele öncesinde kadrosunda değişiklikler yaptığı gözlendi.

Kalede Onur Kıvrak'ı dinlendirmeyi seçen Ersun Yanal onun yerine Esteban'ı sahaya sürdü. Geri dörtlüyü Zeki-Mustafa Yumlu-Durica-Mustafa Akbaş'tan kuran Yanal bu futbolcuların hemen önünde Onazi ve Okay'a şans verdi. Kanatları Castillo ve Yusuf Erdoğan'a emanet eden tecrübeli teknik adam forvet arkasına ise sürpriz bir tercihle Yusuf Yazıcı'yı sahaya sürdü. Ersun Yanal'ın forvet tercihi ise Muhammet Demir oldu.

Trabzonspor Atiker Konyaspor ZTK Ziraat Türkiye Kupası Saat kaçta hangi kanalda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg