Trabzonspor Medicalpark 86-80 Tofaş

Trabzonspor Medicalpark, Spor Toto Basketbol Süper Ligi 8.haftasında Bursa temsilcisi Tofaş'ı mağlup etti.

Trabzonspor Medicalpark 86-80 Tofaş
Trabzonspor Medicalpark 86-80 Tofaş Admin
Advert

Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, Green ile rakibi önünde etkili olarak 4. dakika içinde 14-6'lık üstünlük sağladı. Etkili oyununu sürdüren bordo-mavililer, dışarıdan Erol Can Çinko, içeriden de Hardy'in skora katkısıyla 8. dakikada farkı 12 sayıya (29-17) çıkarırken ilk çeyreği de 29-19 önde tamamladı.

İkinci periyotta Trabzonspor Medical Park'ın hücumlardan boş dönmesini iyi değerlendiren konuk takım, Micic, İvanov ve Roberts'in basketleriyle farkı eritirken 15. dakikada Mejia'nın üç sayılık basketiyle beraberliği sağladı (32-32). Aynı dakika içinde Ivanov'un sayısıyla maçta durumu 34-32 yaparak maçta ilk kez öne geçen TOFAŞ, bu üstünlüğü sürdüremedi. Bordo-mavililer, Green ve Hardy'in basketleriyle tekrar öne geçerek soyunma odasına 45-38 üstün gitti.

İkinci yarıda Green ve Hardy, skorer oyunlarını sürdürürken, bordo-mavililer, özellikle 3 sayılık basketlerle TOFAŞ, karşısında farkı daha da açtı. 16. dakikada farkı 17 sayıya (60-43) çıkaran ev sahibi ekip, Erol Can Çinko ve Kadji'nin basketleriyle üçüncü çeyreği de 66-55 önde kapatmayı başardı.

Trabzonspor Medical Park, seyirci desteğini iyice arkasına aldığı maçın son periyoduna da Green ve Hardy'in art arda üçlükleriyle etkili olarak 35. dakikayı da 72-61 önde geçti. Son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan bordo-mavililer karşılaşmadan da 86-80 galip ayrıldı.

Trabzonspor Medical Park'ta Hardy 26 ve Green 24 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. TOFAŞ'ta ise Mejia 15 sayı kaydetti.

Bu arada Trabzonspor Medical Park, karşılaşmanın gelirini Renk Otizm Derneği'ne bağışlayacağını açıkladı.

Habertürk

Trabzonspor Medical Park Basket Maç Saat kaçta Hangi kanalda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg