Avni Aker'e Usta işi veda

Trabzon'da Temmuz ayından beri sessiz sedasız devam eden belgesel film projesi sona yaklaştı.

Avni Aker'e Usta işi veda
Avni Aker'e Usta işi veda Admin
Advert

Hüseyin Avni Aker Stadyumuna veda edilecek bugünlerde "Avni Aker" ruhuna yakışır gerçek bir vedaya hazırlanan Muharrem Usta ve yönetim kurulu projenin son aşamaya gelmesinden oldukça mutlu. Sinema ekipmanlarıyla, usta bir yönetmen tarafından 6 aydır hazırlanan EFSANE "Avni Aker'e Veda" belgesel filminin final sahnesi bu hafta çekilecek.

Buna göre final, Ziraat Türkiye Kupasında perşembe günü oynanacak Gümüşhane maçının hemen öncesinde olacak. Tarihe damgasını vuracak bu müthiş etkinlikte Trabzonspor tarihinin 26 efsane ismi yer alacak. Onur, gurur ve hüznü bir arada yansıtacak olan bu final sahnesinde efsane isimler, üzerinde bordo mavi klasik Çubuklu formayla seyirciyi selamlayacak ve bir gösteri maçı yapacak. İşte bu veda sahnesiyle belgesel filmin final sahnesi de çekilmiş olacak. Belgeselde sadece efsane isimler yer almayacak. Taraftar da çekimlerin bir parçası olacak. Efsane takım ve taraftar bu belgesel filmde oynayacak.

Şamil Ekinci, Nizamettin Algan, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Ali Kemal, Şenol, Turgay, Necati, Hüseyin, Kuş Mehmet gibi isimlerin yer aldığı belgeselin en özel yanlarından biri de Kadir Özcan'ın vefatından önce verdiği son röportaj. Daha önce hiç yayınlanmayan bu görüntüler belgeseli daha da etkili hale getirecek...

Trabzonspor Yönetimi bu filmle tarihini 50. Yılında bir belgeselle taçlandırmak, kaydetmek ve tarihe bir not düşmek istiyor. Ve taraftara sesleniyor; "Avni Aker Seni Çağırıyor" ve..

90 dakikalık belgesel filmin final sahnesinde yer almak isteyen taraftarı 1 Aralık Perşembe günü Avni Aker'in tribünlerine davet ediyor. Belgesel filmin ekibi İstanbuldan gelen 20 kişilik bir kadro. Yönetmenliğini Trabzonlu bir isim Cengiz Özkarabekir yapıyor..

Oktay Hilmi Evin / Haberula

Trabzonspor Avni Aker Stadı Veda Organizasyon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg