Hacıosmanoğlu'ndan bir şok açıklama daha!

Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı suç duyurusu gündeme bomba gibi düştü. TFF'de FETÖ yapılanması iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Hacıosmanoğlu, Fuat Avni tarafından tehdit edildiğini de belirtti.

Hacıosmanoğlu'ndan bir şok açıklama daha!
Hacıosmanoğlu'ndan bir şok açıklama daha! Admin
Advert

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, eski PFDK Başkanı Hüseyin Karaahmetoğlu hakkında ‘TFF’de FETÖ yapılanması’ yaptıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Hacıosmanoğlu’nun dilekçesindeki iddialar, FETÖ’nün TFF ve futbol yapılanması soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şenay Baygın tarafından soruşturulacak.

Hacıosmanoğlu, geçen sezon 5. haftadaki Trabzonspor - Galatasaray maçını yöneten Cüneyt Çakır ile 5 yardımcısı, Trabzon - Konyaspor maçındaki Süleyman Abay ile 5 yardımcısı ve Trabzonspor - Gaziantepspor maçını yöneten Çağatay Şahan ile 5 yardımcısı hakkında da suçlamada bulundu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen dilekçe yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi.

Bordo-Mavililer’in eski başkanı Hacıosmanoğlu’nun, 26 Mayıs 2013’te başkan seçildiği belirtilen iddianamede, FETÖ’nün hedefinde olduğu, Trabzon maçları için TFF içerisindeki FETÖ yapılanmasının özel hakemler görevlendirdiği belirtildi.

Dilekçede, 9 Ekim 2015 tarihinde 04.47’de FETÖ’nün sosyal medya tetikçisi Fuat Avni tarafından tehdit edildiği vurgulandı.

“Ulan sahtekar yalan makinası! Ya kendin bırak ya da rezil edeceğim vallahi seni... Birçok sapık kasedini yayınlamazsam şerefsizim. Yarın bana basın yoluyla bırakacağının mesajını ver. Yoksa ayın 15’i birçok rezil videonu yayınlayacağım.”

61 Medya

İbrahim Hacıosmanoğlu fetö mkh pfdk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg