Akyazı'nın müthiş görüntüsü

Akyazı Stadı'nın zemini son halini almaya çok yaklaştı. Uçaktan çekilen fotoğraf ise müthiş...

Akyazı'nın müthiş görüntüsü
Akyazı'nın müthiş görüntüsü Admin
Advert

Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı Arena'nın zemininde çim serme işlemi sona yaklaştı. Yeşil zemin her geçen gün genişlerken, stadın hazır hale gelmesi için gerekli diğer işlemler de hızla devam ediyor.

Trabzonspor'un Akyazı'dan sorumlu yöneticisi Gökhan Saral dün yaptığı açıklamada bugün çim serme işleminin biteceğini, ardından hibrit işleminin yapılacağını hatırlatmıştı. Saral, "Hibrit çimin tamamlanmasının ardından 10 gün geçmesi gerekiyor. Daha sonra stadyum futbol oynamaya hazır hale gelecek. 18 Aralık’ta resmi açılış yapılacak. Bizim arzumuz Antalyaspor maçını burada oynamak. Hava şartlarına göre tarih değişebilir" şeklinde açıklama yaptı. Bu açıklama Twitter'da 10 günlük sürenin Antalyaspor maçına yetişmediği şeklindeki tepkilere sebep oldu.

Akyazı Stadı'nın Twitter hesabından paylaşılan; karadeniz, dağlar ve bulutların da görüldüğü müthiş görüntüsü ise görenleri heyecanlandırdı. Uçaktan kaydedilen; dumanlı dağ başlarının ve Sera Gölünün de girdiği müthiş karede Akyazı Stadı ilk bakışta küçük gözükse de aslında Trabzonspor efsanesinin nasıl bir coğrafyada hayat bulduğunun güzel bir ifadesi olmuş. Foto: Erol Özer

Trabzonspor Akyazı Stadı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg