Kuzey Yıldızı Çanakkale'de

Merkezi İstanbul'da bulunan, ancak faaliyetlerini Türkiye ve yurt dışında sürdüren Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, Çanakkale'ye anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kuzey Yıldızı Çanakkale'de
Kuzey Yıldızı Çanakkale'de Admin
Advert


Merkezi İstanbul'da bulunan, ancak faaliyetlerini Türkiye ve yurt dışında sürdüren Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, Çanakkale'ye anlamlı ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz ve yönetim kurulu katıldı. Ziyaretin ardından Başkan Öksüz şu açıklamalarda bulundu:

"Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretin amacı, Milli birlik ve vatan savunması ile alakalı hassasiyettir.

Yakın zamanda millet olarak verdiğimiz sınav Çanakkale ruhunun halen daha yaşadığını açıkça gösterdi. Bu bilinçle hareketle içimizde ki milli benliği ve damarlarımızdaki asil kanı tazelemekle mükellef olduğumuzu hatırladık ve Osmanlı bakiyesi bu toprakların savunulduğu Çanakkale ziyaretini gerçekleştirdik. Her Türk evladının gitmesi gereken yer olduğuna inandığımız Çanakkale bir devrin batıp bir devrin açıldığı yerdir."

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği İsmail Turgut Öksüz Çanakkale
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg