Trabzon CHP üç etkinlik yapacak

CHP Trabzon İl Başkanlığı, bir hafta içinde üç etkinlik yapmaya hazırlanıyor.

Trabzon CHP üç etkinlik yapacak
Trabzon CHP üç etkinlik yapacak Admin
Advert

İl Başkanı Turgay Güngör dün yaptığı açıklamada bir hafta içinde yapacağı etkinlikleri ayrıntılarını vererek tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya çağırdı.

İlk etkinlik Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve PM Üyesi İdris Akyüz’ün katılacağı “Türkiye Nereye Gidiyor? Ekonomik-Politik” adlı panel olacak. 27 Ekim Perşembe 14.00’te Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan paneli Gazeteci Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu yönetecek.

29 Ekim’de Cumhuriyet’in 93. yılını kutlama etkinlikleri çerçevesinde Uzunsokak’tan başlatılacak bir yürüyüş yapılacak. 29 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Uzunsokak Caddesi’nde başlayacak olan “Cumhuriyet Yürüyüşü” etkinliği Atatürk Alanında yapılacak bir dizi etkinlikle tamamlanacak.

Yine 29 Ekim günü saat 20.00’de Zorlu Grand Otelde “93. Yılında Cumhuriyet Buluşması” konulu bir etkinlik yapılacak. CHP İl Başkanı Güngör bu etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kentin bütün kamu ve özel sektör yöneticilerinin yapılacak olan bu etkinliğe davet edildiği bu programda kurucu önder Mustafa Kemal Atatürk döneminde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinliklerinde yapılan programlardan esinlenerek tasarlanan faaliyetler gerçekleştirilecektir.”

Günebakış - Berkant PARLAK

Trabzon chp Turgay Güngör
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg