Abdulkadir Meriç: Kapımız herkese açık

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları yeni başkanı Abdulkadir Meriç, Karadeniz Manşet’e yaptığı özel açıklamalarda kapılarının herkese açık olduğunu, Trabzon derneklerinin aralarındaki problemlerin gençlere yansımaması gerektiğini söyledi.

Abdulkadir Meriç: Kapımız herkese açık
Abdulkadir Meriç: Kapımız herkese açık Admin
Advert

1984 Of doğumlu olan başkan Abdulkadir Meriç, küçük yaşta ailesiyle İstanbul’a taşınmış ve aile şirketinde inşaat işleriyle uğraşıyor. Tam bir Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı. Bu bütün söylemlerine yansıyor, konu farklı bile olsa dönüp dolaşıp bu iki kavrama geliyor.

2010 yılından beri Gençlik Kolları’nın içinde. O günden bu yana başkan yardımcısı olarak görev yapmış, yaklaşık iki ay önce başlayan istişarelerin sonucunda Ali Cihan Akgül’den sonra başkan olması için mutabakata varılmış. Geçtiğimiz günlerde de görevi selefinden devralmış.

TDF Gençlik Kolları’nın bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinlikleri üzerine katarak sürdüreceğiz” diyen başkan Meriç, en yakın etkinlik olarak önümüzdeki ay Maltepe sahilinde düzenlenecek olan Trabzon Günleri’ni ve her yıl aksatmadan mezarı başında idrak ettikleri Erkan Ocaklı’yı anma etkinliğini işaret ediyor.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları’nın başkanlarının “genç olmadığı” şeklindeki eleştirilere katılmıyor. “Bir kurumun sağlıklı yürümesi için bir ağabey lazımdır. Gençlerin sözünü dinleyeceği ve aynı zamanda kendi içlerinden kabul edeceği birinin yönlendirmesi gerekiyor. Zaten gençlik yaşı sınırı değişken bir kavramdır” diyor.

Başkan daha sonra kısaca şu açıklamalarla devam etti. “Bizim yıllık planlarımız var. Futbol turnuvalarımız, yaz-kış gezilerimiz gibi. Özellikle bir önceki başkanımız Ali Cihan Akgül döneminde farklı ve önemli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kendimizi tanıttık ve anlattık. Hepsi faaliyetlerimizi takdirle karşılayarak bizi tebrik ettiler. Kızılay kan etkinliğimizi üniversitelere taşımak ve Down sendromuna maruz kalmış kişilere yönelik moral ve yardım gecesi düzenlemek ilk aşamada sizlere sayabileceğimiz projelerimiz. Etkinliklerimize Trabzon sevdası taşıyan herkesi bekliyoruz. Kişi ve kurumların geçmişte ve günümüzde aralarında yaşadıkları sorunlar bizi etkilememelidir. Trabzonluların üzerinde ciddi oyunlar oynanıyor. Bunlara karşı hep birlikte karşı koymalıyız

Karadeniz Manşet

Tdf Gençlik Kolları Abdulkadir Meriç
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg