TDF Gençlik Kolları sezonu açtı

TDF Gençlik Kolları, düzenlediği bir kahvaltı organizasyonuyla yeni sezona merhaba dedi. Kahvaltıya önemli isimler de katıldı

TDF Gençlik Kolları sezonu açtı
TDF Gençlik Kolları sezonu açtı Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları, yeni dönem tanışma kahvaltısını Bahçelievler Yaren Cafe’de gerçekleştirdi. Organizasyona AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, CHP İstanbul eski milletvekili Faik Tunay, Beşiktaş AK Parti İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım, Sultangazi Belediyesi Meclis Üyesi ve TDF Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Kızıldağ, TDF Yönetim Kurulu üyeleri Salih Zeki Durmuşoğlu, İrfan Zengin ve Dilek Bulut, TDF Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, TDF Gençlik Kolları eski başkanları Korkut Yılmaz Ayaz ve Ali Cihan Akgül ile gençlik kollarının eski ve yeni üyeleri katıldılar.

Gençlik Kolları Başkanlığını geçtiğimiz günlerde Ali Cihan Akgül’den devralan Abdülkadir Meriç kısa bir konuşma yaptı. Meriç konuşmasında Gençlik Kolları’nın geçmişini kısaca özetledikten sonra şunları söyledi. “Bizden önceki başkan ve yönetici arkadaşlara Trabzon ve Trabzonspor’a yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Devraldığımız bu önemli görevi layıkıyla yerine getirebilmek için sizlerin de desteğiyle gece gündüz çalışacağız. Yıllardan gelen birikim ve tecrübey içimizdeki aşk ile birleştirerek futbol turnuvası, hamsi günleri, yaz ve kış gezileri gibi organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz. Yakında gerçekleşecek olan Trabzon Günleri’nde aktif olarak rol alacağız. Ayrıca Trabzon’la ilgili yeni kültür faaliyetlerinde boy göstereceğiz.

Önceki başkan Ali Cihan Akgül de kısa bir teşekkür konuşması yaptı ve görevi devretmiş olmasının kopma anlamına gelmediğini, yine her zaman arkadaşlarıyla beraber ve destek amacıyla yanlarında olacaklarını ifade etti.

Kahvaltı organizasyonunda ayrıca Ferşat Yıldırım, Yusuf Kızıldağ, Faik Tunay ve Ahmet Hamdi Çamlı da konuşmalar yaparak sivil toplum faaliyetlerinin önemine vurgu yaptılar ve TDF Gençlik Kolları’nın bundan önce gerçekleştirdiği faaliyetlere yenilerini ekleyerek Trabzon’u en iyi şekilde temsil etme görevini layıkıyla yerine getirme yolunda çaba sarf etmeleri gerektiğini söylediler.

Karadeniz Manşet

 

 

TDF Gençlik Kolları Ahmet Hamdi Çamlı Faik Tunay Ferşat Yıldırım Yusuf Kızıldağ Abdulkadir Meriç Ali Cihan Akgül
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg