Efsane futbolcu ortak akıl çağrısı yaptı

Efsane isim Ali Kemal Denizci yönetim ve camiaya mesajlar gönderdi.

Efsane futbolcu ortak akıl çağrısı yaptı
Efsane futbolcu ortak akıl çağrısı yaptı Admin
Advert

Trabzonspor’un efsane ismi Ali Kemal Denizci, günebakış’a Trabzonspor’un son durumunu değerlendirirken, yeniden ayağa kalkmak için özellikle Başkan Muharrem Usta ve ekibine önemli mesajlar gönderdi. Başkan Usta ve ekibinin Trabzonspor’un değerlerini göz ardı etmesinin yanlış olduğunu, bundan acilen vazgeçilmesi gerektiğini ifade eden Denizci, “Böylesi zor dönemde Trabzonspor’un ortak akıl ile hareket etmesi gerekiyor” dedi.

ADIMLAR ATILMASI İYİ

“Başkan Muharrem Usta ve ekibi zor dönemde geldi. Bunun için bir bütünlük yolu ile başta kendi öz evlatlarının görüş ve önerilerinin de dikkate alınarak bir ortak akıl oluşturulup Trabzonspor’u bu girdaptan çıkarmanın yol haritası belirlenmeliydi. Ancak yönetim bunu yapmadı. Kulübede ve transfer komitesinde hiçbir Trabzonsporlu yok. Başkanın şimdi camia ile bütünleşme adımları atması yine de doğru bir yönelim. Umarım geçmişteki hatalardan ders alınarak bundan sonra doğrular yapılır.”

‘YIK-YAP’ POLİTİKASI...

“Yapılan transferler kötü demiyorum, umut verici olabilir. Ancak bir takımın iskeleti yoksa böyle bir transfer anlayışı yanlış... Eğer geçen yılki takımdan elle tutulur isimler ile kafada bir çatı kurulup, bunun yanına kaliteli 3-4 takviye yaparak birkaç yıllık bir plan dahilinde gidilmiş olsa ve transfer politikası zamana yayılsa sonuçta hem böyle transferin mali faturası ağır olmaz hem de en azından sonuç kötü olmaz.”

BAŞKAN BİRLEŞTİRMELİ

“Başkan Muharrem Usta, başta kendi ekibi olmak üzere Trabzonspor’un bundan sonrası için herkesin görüş ve önerilerine değer vererek kulübü her anlamda daha da iyi noktalara taşımak için adımlar atmalı. Ne yazık ki o kadar transfere rağmen sadece herkesin yendiği Kasımpaşa’yı yenebildik... Yine de takımın bundan sonra takım kimliği kazanıp iyi bir noktalara geleceğine inanıyorum. Bu yönde taraftar da itici güç olmalı.”

Ekonomik çöküşte icraatlar önemli!

Denizci, Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’nın zor dönemde kulübü aldığını, özellikle mali tabloyu bilerek geldiğini de ifade ederek, “Bu tablodan çıkış için borcu borç ile kapatmak değil, kalıcı ve gelir getirici projeler ile borç aşağılara çekilmeli. Akyazı Stadı isim hakkı ve bunun dışında sponsor gelirleri kazandırılmaya devam edilmeli. Çünkü ekonomi düzelmezse gelecek tabiki sıkıntılı. Bunun için yönetimin çalıştığına inanıyorum. Tabi ki icraatları da görmek gerekli” dedi.

O zaman diriliş gerçekleşebilir!

Denizci, Sadi Tekelioğlu başka olmak üzere Trabzonspor’un içerisinde çalışan eski isimlerin kenara itilmesinin ise çok acı olduğunu ifade ederek, “İnsan çıldıracak gibi oluyor. Bu efsaneyi yaratanları silip atmak ne demek... Bu Trabzon’da bir tane Trabzonspor’a katkı yapacak adam yokta hepsi dışarıdan getiriliyor... Böyle bir saçmalık olabilir mi...? Böyle yaparsanız karşınıza bugünkü fatura çıkar” dedi. Denizci, Trabzonspor’un zor günlerde ayağa kalkması için iç dinamikleri ile birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade ederek, “Yönetim, camianın kucaklaşması için adımlar atmalı ve herkes de buna katkı yapmalı. O zaman gerçek bir diriliş gerçekleşebilir. Trabzon’un içi dışı bir bütün olursa her açıdan büyük bir kulüp olur ve başta çok üzülen taraftarın mutluluğu için yollar açılır” diye konuştu.

Umarım Ersun Yanal moral-motivasyon çöküşünü giderir!

Denizci, Trabzonspor’un yaptığı transferlerin genç belki ileride içlerinde fayda verebilecek isimler olabileceğini ifade ederek, “Bu oyuncuların takım yapılması yönünde her şey Teknik Direktör Ersun Yanal’da bitiyordu. Ancak ne yazık ki şu ana kadar bunu yapamadı. Bu kadar da erken çöküş hiç iyi olmadı. İlk 4 maçta herkesin umudu bitti, puan olarak da kötü durumdayız” dedi Denizci, Yanal’ın Trabzonspor’da başarılı olmasını umut edenlerden olduğunu ancak ne yazık ki ortadaki tablonun hiç iç açıcı olmadığını ifade ederek, “Umarım kısa sürede takımın moral motivasyon yönünden çöküşünü giderir. Çünkü artık lig çok zor... Her takım büyük küçük demeden yeniyor. Bunun için bugünden takımın üst sıralarda olması gerekiyor. Geçen yıllardaki kabusun yaşanmaması için herkes üzerine düşeni yapmalı” diye konuştu.

 

Trabzonspor Ali Kemal Denizci
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg