Nevzat Aydın gereği yapılacak demişti

Yeni sezon formalarını lansmandan önce sızdıran TS Club'ın kulüple ilişiği kesildi.

Nevzat Aydın gereği yapılacak demişti
Nevzat Aydın gereği yapılacak demişti Admin
Advert

Taraftarların merakla yeni sezon formalarını beklediği günlerde sosyal medyadan yeni formalarla verdiği pozları paylaşan Bakırköy TS Club işletmecisinin sözleşmesi feshedildi. Konu hakkında kulübün web sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TS Club Bakırköy mağazamızın işletmesi kulübümüz bünyesine alınmıştır.

Kulüpleri büyük yapan şey yalnızca kazandıkları başarılar değil, sahip oldukları değer ve ilkelerdir.Trabzonspor olarak en öncelikli ilkelerimiz taraftarımıza her zaman hak ettiği en üst düzey hizmeti sunmaktır. Bu değer ve ilkelere ters düşen kişi ve kurumların Trabzonspor içerisinde hiçbir zaman yeri olmayacaktır.

50.Yılımızı bir milat kabul ederek başlattığımız yeniden yapılandırma çalışmaları içerisinde taraftarımızla birebir ilişki kurduğumuz TS Club mağazalarımızın da çok önemli bir yeri bulunuyor.

Bu nedenle, bir süredir beklentilerimizin çok uzağında bir hizmet anlayışı içinde olanTSClub Bakırköy mağazamızla ilişkimiz sonlandırılmış olup, taraftarlarımıza yakışır nitelikte hizmet verebilmek amacıyla mağaza işletmesini kulübümüz bünyesine almış bulunmaktayız.

Tüm taraftarlarımızı, yenilenen yüzü ve genişleyen ürün portföyüyle Bakırköy mağazamıza bekliyoruz."

Trabzonspor Bakırköy TS Club Forma
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg