Trabzon Barosu seçimlerinde 3 aday yarışacak

Trabzon Barosu’nun Olağan Genel Kurul Toplantısı 1 Ekim’de yapılıyor.

Trabzon Barosu seçimlerinde 3 aday yarışacak
Trabzon Barosu seçimlerinde 3 aday yarışacak Admin
Advert

3 adayın yarışması beklenen seçimlerde mevcut başkan Orhan Öngöz’ün yanı sıra Sibel Suiçmez ile Mesut İskenderoğlu’nun da aday olması bekleniyor.

Baro Başkanı Öngöz, “Henüz net bir karar vermiş değilim. Arkadaşlarımızla bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra kararımızı açıklayacağız” dedi. Trabzon’un önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Trabzon Barosu’nun seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı 1 Ekim 2016 tarihinde Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılacak. Baro Başkanı Öngöz, “Biz şu anda görevimizin başındayız. Arkadaşlarımızla durumu değerlendireceğiz. Kongre takvimi işlemeye başladı. Bayram sonrasında da resmi duyurumuzu yaparız. Yarın yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir toplantımız var. Bugüne kadar ne yaptık. Bundan sonra ne yapacağız. O toplantıdan sonra kararımızı açıklarız. Oradan net bir şey çıkar herhalde.” dedi.

1 Ekim’de yapılacak olan seçimlerde 3 adayın yarışması beklenirken, mevcut başkan Orhan Öngöz’ün yanı sıra Sibel Suiçmez ile Mesut İskenderoğlu’nun da aday olması bekleniyor. Gerekli çoğunluk sağlanamaması halinde seçimlerin 8-9 Ekim tarihinde yapılması öngörülüyor.

Günebakış - Aydın GELLECİ

Trabzon Baro Seçimi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg