ÇAYKUR Gabon pazarında

Uluslararası Kamerun Genel Ticaret Fuarı'na katılmak üzere Afrika’ya giden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Kamerun’un kuzey komşusu Gabon’a geçerek, daha önce ikili ilişkiler neticesinde Gabon’da oluşturulan Çaykur bayiini ziyaret etti.

ÇAYKUR Gabon pazarında
ÇAYKUR Gabon pazarında Admin
Advert

Afrika pazarındaki payını artırmayı hedefleyen Çaykur, Kamerun’da düzenlenen CAMEROON GTEXPO fuarında Fildişi Sahili Cumhuriyeti ve Kamerun pazarları için bağlantılar kuruyor.

Bir süre önce Tam Kovamba firmasıyla yapılan bayilik anlaşmasıyla Gabon’da da artık Çaykur Çayı market raflarında yerini aldı. Uluslararası Kamerun Genel Ticaret Fuarı'na katılmak üzere Kamerun’a giden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Kamerun’un kuzey komşusu Gabon’a da geçerek, kurulan Çaykur bayiini ve Tam Kovamba firmasını ziyaret etti. İmdat Sütlüoğlu, “Çay ihracatımızı artırma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afrika pazarı için bu bölgenin en kapsamlı fuarlarından olan Uluslararası Kamerun Genel Ticaret Fuarı'na katıldık ve buradaki geri dönüşler bizim için çok olumlu. Bu fuarda iki ülkeyi daha pazar ağımıza ekledik. Şimdi de daha önce Tam Kovamba firması ile yaptığımız bayilik anlaşması neticesinde çay satışı yaptığımız Gabon’dayız. Kamerun, Fildişi Sahilleri Cumhuriyeti ve Gabon’la birlikte 3 yeni ülkeyi de Çaykur pazarlama ağımıza dahil etmiş olduk. Buradaki bayimizi ziyaret edip, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Pazardaki payımızı arttırmak için gerekli çalışmalar konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Buradaki gelişmeler Çaykur ve Türk çay sektörü açısından sevindirici, çalışmalarımız artarak sürecek” dedi.

ÇAYKUR Çay Afrika Gabon İhracat İmdat Sütlüoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg