Nevzat Aydın'dan forma hatırlatması

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, transfer sürecinde Fabian Castillo'nun transfer edilmesi halinde forma alma sözü veren kişilerin ekran görüntüsünü paylaştı.

Nevzat Aydın'dan forma hatırlatması
Nevzat Aydın'dan forma hatırlatması Admin
Advert

Trabzonspor yönetiminin renkli ismi Nevzat Aydın, taraftara yaptığı çağrı ile gündem oluşturdu. Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı, Fabian Castillo transferi gerçekleştiği takdirde forma satın alacağını ifade eden taraftarları tek tek Twitter adresi üzerinden ifşa etti ve sözlerini tutmaya davet etti. Aydın, yönetim olarak taraftarı kırmadıklarını, Castillo için büyük mücadeleler verdiklerini dile getirdi ve "Formaları görelim beyler" çağrısında bulundu. Nevzat Aydın, taraftara verdikleri sözleri bu paylaşımla hatırlattı. 

Sosyal medyayı yoğun olarak kullanan Nevzat Aydın, yine gümdem oldu. Aydın, Castillo transferi üzerinde çalışılırken Twitter mesajlarıyla forma alma sözü veren taraftarları isim isim açıklayarak sözlerini yerine getirme çağrısı yaptı. Fabian Castillo transferi için çok gayret ettiklerini ifade eden Aydın taraftara "formaları görelim beyler" sözleriyle seslendi. İşte Nevzat Aydın'ın paylaştığı ekram görüntüleri:

Trabzonspor Nevzat Aydın Twitter Castillo
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg