Tuzla Trabzonsporlular Derneği'nde nöbet değişimi

Tuzla Trabzonsporlular Derneği’nin kongresi dernek merkezinde yapıldı. Kongreye eski yönetimde başkan yardımcısı olarak görev alan Yusuf Topçu’nun sunduğu tek listeyle girildi ve liste oy birliğiyle yeni dönemde dernek yönetimine seçildi.

Tuzla Trabzonsporlular Derneği'nde nöbet değişimi
Tuzla Trabzonsporlular Derneği'nde nöbet değişimi Admin
Advert

Başkan yalnız bırakılmamalı

Kongrede kısa bir konuşma yapan eski başkan Erkan Yavuz Atagün, yönetimden ayrılmış olmasının kopma anlamına gelmeyeceğini, maddi-manevi her açıdan bütün gücüyle yeni yönetimin yanında olacağını ifade etti. Atagün daha sonra şöyle devam etti. “Bu derneğin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde birçok arkadaşın emeği var. Ancak başkanlar yalnız bırakılmamalı, kendilerine destek olunmalı. Bundan sonra yönetimde olalım olmayalım, hep birlikte bu desteği vermeliyiz. Trabzonspor derneklerinin başarıları Trabzonspor’un başarılarıyla doğru orantılı gidiyor. Bu böyle olmamalı, biz samimi arkadaşlar olarak buna izin vermeyelim. Bu dernek bünyesinde geçmişte çok güzel organizasyonlar yaptık. İnşallah daha da kenetlenerek, küskünlük ve dargınlıkları ortadan kaldırarak daha güzel şeylere imza atalım. Kendi adıma yeni yönetime bütün gücümle destek olacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Burada bilerek bilmeyerek kalp kırmış olabilirim, hakkınızı helal edin. Ben herkese hakkımı helal ediyorum”

Bu renklerin hakkını vereceğiz

Yeni başkan Yusuf Topçu da yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ettikten sonra “Erkan başkanın yalnız kaldığı doğrudur. Biz dâhil kurucular ve eski yöneticiler, kendisini yalnız bıraktık. Geçmişte yaptığımız yanlışlardan ders alarak önümüze bakacağız, örnek bir dernek olacağız. Ben buna inanıyorum. Başkanımıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de hakkımızı helal ediyoruz. Eski yönetici-yeni yönetici ayrımı yok. Bu renkler bizi buraya topluyorsa biz bunun hakkını vereceğiz.”

 

Tuzla Trabzonsporlular Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

 

Yusuf Topçu (Başkan)

Tahir Özden

Ahmet Solak

Ahmet Abanoz

Fatih Kömürcü

Eda Lermi Zorer

Bilal Bilgin

Zeki Bilgin

Oktay Aydın

Eyüp Genç

Orhan Cerrah

Birol Kütük

Metin Kaya

Erdal Yasin Tüysüz

İrfan Şeker

Tuzla Trabzonsporlular Derneği Kongre Yusuf Topçu Erkan Yavuz Atagün
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg