Çaykaralı gençler memleketle buluşuyor

Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan Trabzon Çaykaralılar Derneği, memleketini hiç görmemiş Trabzonlu gençler için örnek bir projeyi hayata geçiriyor.

Çaykaralı gençler memleketle buluşuyor
Çaykaralı gençler memleketle buluşuyor Admin
Advert

“TRABZON ÇAYKARALILAR DERNEĞİ'nden "40 (KIRK) TRABZON ÇAYKARALI" Şanslı GENCE Hediye!” adıyla düzenlenen proje hakkında Dernek’ten bir açıklama geldi. Trabzon Çaykaralılar Derneği’ni bu anlamlı proje için tebrik ediyor, diğer derneklerimize de örnek olmasını diliyoruz.

Derneğin projenin şartları ve ayrıntılarını açıkladığı metin şu şekilde:

Kırk Şanslı Trabzon Çaykaralı olan ve hiç memleketini görmemiş genci “ÜCRETSİZ” TRABZON ve ÇAYKARA kültür turuna götürüyoruz.

Geziye 16 -30 yaş arası Trabzon ve Çaykara’yı hiç görmemiş aile büyüklerinden herhangi biri Trabzon’lu olan gençler katılabilir. 18 yaşından küçük olanlar ailelerinden muvafakatname alarak geziye katılabilir. Başvuru dilekçesi ve formlar www.tcaykara.org.tr adresinden temin edilebilir.

Gezi için başvuru başlangıç tarihi 25 Temmuz.2016 Başvuru için en son tarih 12 Ağustos 2016 Saat:18:00’e kadardır. Yapılan başvurularda geziye gitmeyi hak kazanan arkadaşlar 14 Ağustos 2016 tarihinden itibaren bizzat telefonla aranıp bilgilendirileceklerdir.

Kültür turu 18 Ağustos 2016 tarihi ile 21 Ağustos 2016 tarihleri arası Trabzon ilimizin resmi kurumları ve turistik yerleri, ayrıca Çaykara ilçemizin resmi kurumları ve turistik yerlerini kapsayan eğlenceli bir kültürel aktivite olarak 16 yaşı dahil 30 yaş arası Trabzon ve Çaykara’yı hiç görmemiş gençlerimizi, yöremizi ve kültürümüzü tanıtmak üzere Derneğimizce ÜCRETSİZ olarak düzenlenmiştir. Aracımız 18 Ağustos 2016 tarihinde Dernek merkezimizden hareket edecek ve dönüşte de Dernek merkezimize gelecektir.

Farklı il ve ilçelerden katılacak arkadaşlar Dernek merkezimize kendi imkânları ile gelmelidirler. Kültür turunda konaklama, yemek ve yol ücretsiz olup haricen yapılacak şahsi harcamalar katılanlar aittir. Bu harcamalardan derneğimiz mesul değildir. Kültür turuna başvuru 25 Temmuz 2016 tarihinden itibaren 11 Ağustos 2016 Saat:17:00’ye kadar katılacak kişilerin şahsen dernek merkezimize gelip başvuru formlarını doldurmalı ya da www.tcaykara.org.tr adresimizden başvuru formunu doldurup ıslak imzalı bir şekilde derneğimize posta-kargo yolu ile ulaştırılmalıdır.

Derneğimiz geziyi ileri bir tarihe erteleme kısmen veya tamamen iptal etme hakkına sahiptir.

Kültür turuna katılacak kişiler Derneğimizi yetkili kıldığı kişi veya kişilere tabii olacaklarını, yapılacak tüm aktivitelere eksiksiz katılacağını, belerilenmiş konaklama yerlerinden başka hiçbir yerde konaklamayacaklarını kabul ve taahhüt etmiş olurlar.

Yapılacak gezi dostlukları pekiştirmek amaçlı olması nedeni ile geziye katılacak kişiler ahlak dışı hal ve hareketlerde bulunmayacağını beyan ve taahhüt eder.

Gezide keyif verici maddelerin taşınması ve/veya kullanılması katiyen yasaktır. Geziye katılacak olan herkes başvuru formunu eksiksiz doldurmak zorundadır. Formda yapılan beyanlarda eksiklik ve yanlışlık tespit edilmesi durumunda başvuru kabul edilmeyeceği gibi bu durum yolda fark edilmesi halinde kişi araçtan indirilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Trabzon Çaykaralılar Derneği

Trabzon Çaykara Trabzon Çaykaralılar Derneği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg