İdmanocağı kenetlendi

Sarı-Kırmızılı camianın önde gelenleri Zorlu Grand Otel’de verilen kahvaltıda bir araya geldi

İdmanocağı kenetlendi
İdmanocağı kenetlendi Admin
Advert

İdmanocağı Yönetim Kurulu’nunun Zorlu Grand Otel’de verdiği kahvaltıda Sarı-Kırmızılı camianın önde gelen dinamikleri bir araya geldi. Kahvaltıya Trabzonspor eski başkanlarından ve bakan Faruk Özak, Trabzonspor eski asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, yeni ve eski yöneticiler, futbolcular, teknik adamlar ve davetliler katıldı.

Kulüp başkan yardımcısı Hakan Karanis, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, İdmanocağı olarak yeniden bir yapılanmaya ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, çıktıkları bu yolda tüm İdmanocaklılardan destek beklediklerini söyledi. Karanis, toplantıya katılan İdmanocağı’nın efsane oyuncusu ve golcüsü Akrep Celal Öztürkmen’in eşi, oğlu ve torunlarına teşekkür etti.

İdmanocağı olarak Trabzon sporuna yön vermeye devam ettiklerini söyleyen Sarı-Kırmızılılar’ın Başkanı Mehmet Öz ise, “Önce futbol sonra basketbolun Trabzon'a yerleşmesine katkı verdik. Bugün voleybolu ülke sınırlarının dışına taşıdık.Bu başarı camiamızın ve Trabzon'un başarısıdır” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen İdmanocağı’ndan yetişen Trabzonspor eski başkanı Faruk Özak, kulübün bir kitabının yazılması gerektiğini ifade ederek, “Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırım” dedi.

İdmanocağı’nda yaptığı yöneticilikte önemli bilgilere sahip olduklarını belirten Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da, “İdmanocağı bir okuldur” dedi. Hacısalihoğlu, “Bir futbol kulübü değil spor kulübü olarak bugünkü şartlarda yoluna devam ediyor. Mevcut başkan Mehmet Öz ve yönetimi kuruluna teşekkür ederiz’’şeklinde konuştu.

İdmanocağıspor kulübü eski başkanlarından Muharrem Arz da yaptığı konuşmada, Sarı-Kırmızlı kulüple 1950’li yıllarda tanıştığını ifade etti.

Eski kalecilerinden Fazıl Pirselimoğlu ise 1964 yılında giydiği Sarı-Kırmızılı eşofmanını müzeye konulması için İdmanocağı’na hediye ettiğini vurguladı.

Ayrıca kulübün kuruluş tarihi olan 20 Ocak günlerinin birer kutlama günü olmasına ve bu kapsamda 20 Ocak 2017 gününün ise Akrep Celal günü olarak kutlanmasına karar verildi. Toplantı sonunda bir ömür boyu İdmanocağı projesi kapsamında plaketler verildi.

İdmanocağı Aile Fotoğrafı

Günebakış

Trabzon İdmanocağı Faruk Özak Hayrettin Hacısalihoğlu Muharrem Arz Hakan Karanis
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg