Makililer Derneği’nde özel ve anlamlı iftar

Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği’nde anlamlı bir iftar organizasyonu düzenlendi. Derneğin yönetim kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı Asım Özel, geçtiğimiz aylarda şehit düşen oğlu Mustafa Özel’in ruhu için iftar verdi. Dernek Başkanı İdris Türk’ün organize ettiği iftar daveti yoğun bir katılımla gerçekleşirken, Bahçelievler protokolü de en üst düzeyde iftarda yerini aldı.

Makililer Derneği’nde özel ve anlamlı iftar
Makililer Derneği’nde özel ve anlamlı iftar Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Yardımcısı Yakup Dalkılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Şahin, İlçe Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hocaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Albay İsmail Hançerlioğulları, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Aykut, Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Durmuşoğlu, TDF Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu, Of-Hayrat Vakfı Eski Başkanı Mehmet Reşat Aksu, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi Sami Atalay, bir diğer şehit Erhan Bulut’un ailesi, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve daha çok sayıda seçkin isim iftara katılanlar arasındaydı.

Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris Türk, iftar sonrası kısa bir konuşma yaptı. Türk, özetle şunları söyledi. “26 Haziran 1995 doğumlu olan şehidimiz, bugün yaşasaydı iki gün önce 21 yaşını doldurmuş olacaktı. Bu güzel ortamda devleti ve milleti bir arada buluşturan şehidimizin babası Asım Özel’dir. Bu Ramazan ayında birçok yerde iftarlar yaptık. Fakat en anlamlı iftar bu iftardı ve göstermiş olduğunuz ilgi-alaka karşısında duygularımı ifade etmekte çok zorlanıyorum. Asım Özel kardeşimiz bu iftarın dernek merkezinde olmasını hassaten rica etti, biz de seve seve kabul ettik ve elimizden gelen desteği verdik.”

Şehit babası Asım Özel de katılanlara teşekkür ettikten sonra “oğlum şehit olalı yaklaşık 2,5 ay oldu. Bu süre zarfında kaymakamımızdan müftümüze, belediye başkanımızdan garnizon komutanımıza kadar devlet erkânımız ve tüm dostlarımız bizi hiç yalnız bırakmadılar ve sürekli halimizi hatırımızı sordular. Onların sayesinde acımız hafiflemiştir. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.”

Asım Özel’den sonra konuşan protokol misafirleri, şehadet makamının önemine vurgu yaparak Şehit Mustafa Özel’in babası Asım Özel’in gösterdiği metaneti tebrik ettiler. Özellikle Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ile Garnizon Komutanı Albay İsmail Hançerlioğulları mesleklerine de vurgu yaparak şehadeti arzuladıklarını açıkça dile getirdiler.

Konuşmalardan sonra bazı misafirler başka programlara katılmak üzere dernekten ayrılırken, diğerleri çay eşliğinde uzun süre sohbet ettiler.

Of Hayrat Makililer Derneği İdris Türk Osman Develioğlu Selami Aykut Erdoğan Şahin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg