Kim bu Muhammet Beşir?

Trabzonspor-Eskişehirspor maçının 81. dakikasında oyuna giren ve 90+3'te takımının üçüncü golünü ağlara gönderen 18 yaşındaki Muhammet Beşir bir anda dikkatleri üzerine çekti. Genç futbolcunun kısa fakat başarılı kariyeri haberimizde...

Kim bu Muhammet Beşir?
Kim bu Muhammet Beşir? Admin
Advert

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor, Avni Aker'de Eskişehirspor'u ağırladı. Bordo-mavili ekipte 3-1'lik skorun yanı sıra genç forvet Muhammet Beşir'in attığı gol de Trabzonspor'lu taraftarları sevindirdi. 90+3'te attığı golün ardından maç sonunda yayına çıkan Muhammet Beşir ilk golü için çok mutlu olduğunu ve Burak Yılmaz'ı örnek aldığını açıkladı.

MUHAMMET BEŞİR KİMDİR?

1 Ocak 1997 tarihinde Trabzon'un doğusunda yer alan Araklı ilçesinde doğan Muhammet Beşir, futbola Trabzonspor altyapısında başladı. 2014-2015 sezonunda Trabzonspor PAF takımına yükselen Muhammet Beşir, Trabzonspor U19 ile çıktığı 30 maçta 26 gole imza attı.

U19 Avrupa Şampiyonası'nda milli formayı giyen Muhammet Beşir, Türkiye formasıyla çıktığı 2 maçta 1 gol attı. 2015-2016 sezonunda ise Trabzonspor U21 takımı ile 9 maçta 3 gol kaydetmesinin ardından A takıma yükseldi. 7 Aralık 2015 tarihinde Trabzonspor ile çıktığı ilk maçta Eskişehirspor ağlarını sarsan Muhammet Beşir, 8 yıllık hayalini gerçekleştirdiğini açıkladı.

BURAK YILMAZ'A BENZERLİĞİ

Fiziksel görüntüsüyle Trabzonspor'un eski golcüsü Burak Yılmaz'a çok benzeyen Muhammet'in oyun stili de Burak'la benzerlik gösteriyor. Buna ek olarak genç santrafor, Burak'ın Trabzonspor'da oynadığı dönemde giydiği 17 numaralı formayı taşıyor. Eskişehirspor karşılaşmasının ardından Muhammet'e neden 17 numarayı giydiği sorulduğunda takım arkadaşları Yusuf ve Salih'in kendisi Burak'a benzediği için bu numarayı giymesini istedikleri yanıtını verdi.

Kaynak: superhaber.tv

Trabzonspor Muhammet Beşir Altyapı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg