Trabzonspor'dan transfer haberleri

Bir yanda Euro 2016 diğer yanda Copa America'nın devam ederken transfer söylentileri de gündemden düşmüyor.

Trabzonspor'dan transfer haberleri
Trabzonspor'dan transfer haberleri Admin
Advert

Trabzonspor’da Felipe Gutierrez sesleri... Hem iç transferde hem de dış transferde sessizliğini koruyan Trabzonspor’da Şilili orta saha oyuncusu Felipe Gutierrez, gündemden düşmüyor. Hollanda ekibi Twente’nin içinde bulunduğu maddi sıkıntı nedeniyle satma kararı aldığı Felipe Gutierrez’in adı Trabzonspor ile anılmaya devam ediyor. Hollanda basınında Felipe Gutierrez’in Trabzonspor’a gideceği yönünde yapılan haberler son günlerde yoğunluk kazanırken, bordomavililerin bonservis sorununu 1.5 – 2 milyon euroya çözmeyi planladığı öğrenildi. Orta sahanın her bölgesinde oynayan Felipe Gutierrez geride bıraktığımız sezon 32 maçta 3 gol atıp, 3 de asist yapmıştı.

Yeniden Rodallega

Trabzonspor golcü transferinde Hugo Rodallega için Akhisar’ın kapısını bir kez daha çaldı. Transfer listesinde öncelikle olarak 7 oyuncuya kilitlenen bordo-mavililer, Akhisarlı golcü oyuncu Hugo Rodallega için de nabız yoklamaya devam ediyor. Kolombiyalı golcü için Akhisar Belediyespor’a yine bir teklif ile giden bordo-mavililer, bu kez para ve 2 oyuncu önerdi. Bordo-mavililer, gözden çıkartılan bazı oyuncuları takas yoluyla göndermenin hesaplarını yaparken, Akhisar Belediyespor’a da Rodallega karşılığında 1 milyon euro ve 2 oyuncu teklif edildi. Akhisar cephesi, Kolombiyalı oyuncunun satılıp-satılmaması konusunda net bir tavır ortaya koymazken bordo-mavililerin takasta Özer, Sefa, İshak ve Musa gibi oyuncuları kullanmak istediği öğrenildi.

Ceyhun Gülselam

Trabzonspor’da bir dönem futbol oynayan fakat sonrasında Galatasaray’a giden ardından da futbol yaşantısını Almanya’da sürdüren Ceyhun Gülselam’ın yeniden Trabzonspor’a döneceği kaydedildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve scout ekibinde bulunan Fatih Şahinoğlu ile Fransa’ya bir araya geldiği ve şartları konuştukları öğrenildi. Ceyhun Gülselam’ın Trabzonspor’a yıllık 400-500 Bin Euro’ya gelmeye hazır olduğu ve artık işin imza aşamasına geldiği belirtildi.

Germain ısrarı

Golcü transferinde hata yapmak istemeyen Trabzonspor, Fransız oyuncu Valere Germain ısrarını sürdürüyor. Scout ekibinin çalışmaları doğrultusunda golcü transferi için Copa America’ya odaklanan bordo-mavililer, listesinde bulunan Fransız oyuncu Valere Germain için de kulübü Monaco ile temaslara başladı. Geçtiğimiz sezon Nice’de forma giyen ve 16 gol, 6 asistlik bir performans sergileyen Germain’in kulübü Monaco ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Fransız oyuncunun gelecek yıl sözleşmesinin sona erecek olmasını fırsat bilen bordomavililer, bu transferi 1 1.5 milyon euroya bitirmenin planlarını yapıyor.

Al N’Doye’yi Ver Augustinsson’u 

Trabzonspor’un büyük umutlarla transfer ettiği ancak kendisinden istediği verime bir türlü alamadığı Senegalli oyuncu N’Doye’nin, Copenhagen flörtüne bordo-mavililerden cazip bir teklif geldi. Bordo-mavililer, Trabzonspor’dan yıllık 2.5 milyon euro garanti para kazanan N’Doye’ye karşılık Copenhagen forması giyen Ludwig Augustinsson’u istedi. 21 yaşındaki İsveçli sol bek oyuncusunun piyasa değeri ise 3 milyon euro civarında. Trabzonspor’un bu cazip teklifine Danimarka ekibinin nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu.

İç transferde 4 pazarlık!

İç transferde bugüne kadar hiçbir sorunu çözemeyen bordo-mavililer, yeni sezonda kadroda düşünülen oyunculardan Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Akakpo ve Mustafa Yumlu ile sözleşme imzalamayı planlıyor. Bugüne kadar oyuncularla yapılan görüşmelerden sonuç alamayan bordo-Mavililer, Mustafa Yumlu’ya 1.5 milyon TL, Zeki ve Mustafa Akbaş’a da 1 milyon TL teklif etti.

Günebakış

 

Trazonspor Transfer Germain Augustinsson Hugo Rodallega Ceyhun Gülselam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg