Trabzonspor'da transfer hareketlenecek

Trabzonspor, Ersun Yanal ile birlikte yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak için kolları sıvadı. UEFA'nın uyarıları bu transferlere engel olduğu için öncelikli hedef eldeki oyuncu sayısını düşürmek...

Trabzonspor'da transfer hareketlenecek
Trabzonspor'da transfer hareketlenecek Admin
Advert

Süper Lig’den talipleri olan Yatabare’ye Arap liglerinden de teklifler geliyor. Tecrübeli futbolcunun en kısa zamanda kararını vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezonu Fransa’da tamamlayan golcü için Trabzonspor'un 1.5 milyon Euro dolayında bir bonservis bedeli istediği bildirildi. Bordo-mavili ekibin kurmayları daha önce yine Süper Lig’den gelen bedelsiz kiralama tekliflerini reddetmişti.

Douglas gün sayıyor

Sporting Lizbon’dan gelen teklifle Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Douglas artık kulüplerin anlaşması için gün sayıyor. Portekiz ekibinin Trabzonspor’a resmi başvurusunu da yaptığı, yönetimin bu hafta içinde kararını ileteceği belirtildi.

Deneyimli futbolcu için Sporting’in Trabzonspor'a 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi planlanıyor. Douglas geçtiğimiz sezon da aynı ücretle Dinamo Moskova’dan alınmıştı. Ancak bu satışın ardından Karadeniz ekibi oyuncusuna ödediği yıllık 1 milyon 550 bin Euro’luk garanti paradan kurtulmuş olacak.

Gençler için kamp beklenecek

Trabzonspor’un birçok genç yıldızına Süper Lig ve PTT 1. Lig’den talipler var. Ancak Ramazan, Yavuz, Akakpo gibi oynayanlar ve kadroya alınması planlanan isimler için teknik direktör Ersun Yanal’dan onay çıkmadı. Gelişmelerin iletildiği Bordo-Mavililer’in hocası, “Hepsini kampta görmek istiyorum. Kendileri için kararı ondan sonra vereceğim. Gidecek oyuncuların da gözümüzün önünde olması ve buna göre seçimler yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.

(Fanatik)

Yatabare Douglas Sporting Lizbon Dinamo Moskova
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg