Trabzonlu iş adamı hayatını kaybetti

Milas-Bodrum Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde meydana gelen kazada, araç kiralama firmasına ait bir otomobil dede ile torununa çarptı. Dede Adnan Karakaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Trabzonlu iş adamı hayatını kaybetti
Trabzonlu iş adamı hayatını kaybetti Admin
Advert

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Milas-Bodrum Havalimanı İç Hatlar Terminali önünde 1 no.lu otopark ile 2 no.lu otopark arasında torununun elinden tutarak karşıdan karşıya geçmekte olan Adnan Karakaş ile torunu Orhan Mete Emlak'a, görgü tanıklarınca çok hızlı seyrettiği ifade edilen araç kiralama firmasına ait bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya yükselen daha sonra asfalt zemine düşen kazazedelerden dede Adnan Karakaş ağır şekilde yaralandı.

Kazanın ardından dede ile torunu bölgeye gelen ambulansla Milas Özel İzan Sağlık Hastanesi'ne kaldırıldı. 59 yaşındaki Adnan Karakaş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 4 yaşındaki Orhan Mete Emlak'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Hayatını kaybeden Efatur Turizm aş sahibi olan Trabzonlu iş adamı Adnan Karakaş bugün Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Caminde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı.

Kaynak: Taka Medya

Efatur Adnan Karakaş Trabzon Sürmene Milas
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg