Trabzonspor Lukaku'dan vazgeçmiyor

Belçika'nın Norveç ile yaptığı maçı izleyen teknik direktör Ersun Yanal yönetime, “Lukaku sol bekteki sıkıntıyı ortadan kaldırır” raporunu verdi. Yönetim hemen siyahi futbolcu için harekete geçti

Trabzonspor Lukaku'dan vazgeçmiyor
Trabzonspor Lukaku'dan vazgeçmiyor Admin
Advert

Trabzonspor'un Jordan Lukaku ısrarı sürüyor. Emre Taşdemir için Bursaspor'un Yusuf Erdoğan ve 2 milyon euro'dan aşağı inmemesi karşılığında bu transferi askıya alan Trabzonspor yönetimi rotasını Belçika'ya çevirdi. Daha önce scout ekibinin takibe aldığı Jordan Lukaku'yu Belçika Milli Takımı forması altında Norveç ile oynanan hazırlık maçında bir daha izleyen teknik direktör Ersun Yanal'ın, yönetime "Tam bize göre" raporunu verdiği belirtildi. Yanal'ın yönetime, "Lukaku sol bekteki sıkıntıyı çözer. Mutlaka kadromda onu görmek istiyorum. Şartları zorlayalım" demesinden sonra harekete geçildiği öğrenildi.

Bir yıllık sözleşmesi var

Yönetimin, 21 yaşındaki futbolcu için 2 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Oostende ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan yetenekli oyuncunun da takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Everton'da oynayan ünlü forvet Romelu Lukaku'nun kardeşi olan genç futbolcu için bizzat Başkan Muharrem Usta'nın devreye girebileceği vurgulanıyor.

Fotomaç-Yunus Emre Sel

Jordan Lukaku Romelu Lukaku Oostende Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg