Trabzonspor kurmaylarının gözü Copa America'da!

Trabzonspor’da özellikle yabancı transferi için ince elenip sık dokunuyor. Listesinde bulunun oyuncuları Copa America’da da takip edip son kararı verecek olan bordo-mavililer, Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok maçı mercek altına alacak.

Trabzonspor kurmaylarının gözü Copa America'da!
Trabzonspor kurmaylarının gözü Copa America'da! Admin
Advert

Panama forması giyen İsmael Diaz, Şili’de oynayan savunma oyuncusu Enzo Roco, Venezuellalı Christian Santos’un yarı sıra Kolombiya forması giyecek olan Cristian Zapata’yı da izleyecek olan bordo-mavililer, Copa Amerika sonrasında Yanal’ın talebi doğrultusunda harekete geçecek.

Trabzonspor’un takibinde olan 4 oyuncunun ortak özelliği de kulüpleri ile olan sözleşmelerinin sora ermesi. Porto forması giyen İsmael Diaz’ı geleceğe yatırım olarak da düşünen bordo-mavililer, 23 yaşındaki Şilili Enzo Roco için de şu ana kadar olumlu raporlar tuttu. Geride kalan sezonda Nijmegen forması ile 33 maçta 17 gol atan hücuma dönük bir oyuncu olan Venezuellelı Christian Santos da transferi olası isimlerden. Milan ile sözleşmesi biten tecrübeli Cristian Zapata da Kolombiya Milli takımı ile Copa Amerika’da forma giyecek.

Günebakış

Trabzonspor Transfer Ersun Yanal Copa America
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg