BordoMavi.Net'ten örnek çocuk şenliği

BordoMavi.Net, geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği’ni bu yıl da gerçekleştirdi. Acıbadem’deki Türk Telekom spor tesislerinde düzenlenen organizasyona kızlı erkekli 30 civarında çocuk katıldı.

BordoMavi.Net'ten örnek çocuk şenliği
BordoMavi.Net'ten örnek çocuk şenliği Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Anne-babaları ya da bir yakınlarıyla tesislere gelen Trabzonsporlu çocuklar, kendi aralarında sandalye kapmaca, halat çekme ve çuval yarışmaları yaparak hoşça vakit geçirdiler. Oyunların ardından çocuklar iki takıma ayrılarak halı sahada futbol maçı yaptılar.

Çocuk Şenliği hakkında görüşlerine başvurduğumuz BordoMavi.Net Yönetim Kurulu üyesi Metin Mollasalihoğlu, bize şu açıklamayı yaptı.

“5 yıldır bu etkinliği yapıyoruz. Amacımız hem ailelerin tanışması hem de çocuklarımıza Trabzonspor sevgisini aşılamak. İstanbul gibi büyük bir şehirde çocukların bu kadar çok Trabzonsporluyu bir arada görmesi pek mümkün olmuyor. Özellikle okullarda yalnız kalan çocuklarımızı burada bir araya getirip motive ediyoruz.

Katılım her sene artıyor. İlk zamanlar çocuk bulmakta zorlanıyorduk. Bu sene limit koymak zorunda kaldık. Sonuçlarını da yavaş yavaş görüyoruz. İlk kez burada tanışıp, sonra yaşları 15-16’ya gelince forumda yazmaya başlayan arkadaşlarımız var.

Katılanlara her sene madalya veriyoruz. Bu da onları motive edici bir unsur oluyor, sosyal medyada sevinç ve gururla paylaştıklarını görüyoruz."

Karadeniz Manşet

BordoMavi.Net Çocuk Şenliği Metin Mollasalihoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg