Bahçelievler'de yeni başkan Selami Aykut

Bahçelievler Trabzonlular Derneği’nin yeni başkanı Bahçelievler’in ve bölgenin yakından tanıdığı, İstanbul'daki Trabzon camiasının sevilen ismi Selami Aykut oldu.

Bahçelievler'de yeni başkan Selami Aykut
Bahçelievler'de yeni başkan Selami Aykut Admin
Advert

Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hocaoğlu’nun kurucusu olduğu ve halen Timur Şahin’in başkanlık görevini yürüttüğü Bahçelievler Trabzonlular Derneği’nin olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongre sonucunda; Bahçelievler’in en eski, en köklü derneklerinden Bahçelievler Trabzonlular Derneği’nin yeni başkanı Bahçelievler’in ve bölgenin yakından tanıdığı Selami Aykut oldu.

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Genel Başkanlığı, Uluslararası Yerel Yönetimler İş Birliği Derneği Başkan Yardımcılığı, Dünya Basın Mensupları Derneği Başkan Yardımcılığı gibi birçok sivil toplum kuruluşunda görevler üstlenen ve Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı olan Selami Aykut, teşekkür konuşmasında önemli açıklamalar yaptı.

BU GÖREV BENİM İÇİN GURURDUR

Derneğin Kurucu Başkanı Ahmet Hocaoğlu ve görevi devraldığı mevcut Başkan Timur Şahin’e övgüler yağdırarak konuşmasına başlayan Bahçelievler Trabzonlular Derneği'nin yeni Başkanı Selami Aykut, “Ağabeylerimizden nasihat alarak, daha doğru, daha ilkeli hareket etme doğrultusunda gayret edeceğiz. Bahçelievler Trabzonlular Derneği, benim gönlümde olmazsa olmaz, marka bir dernektir. Böyle bir derneğin kuruluşundan itibaren görev alan değerli ağabeylerimin desteğini alarak bu göreve layık görülmek benim için bir gururdur. Bu görevi teslim aldığımız gibi en güzel şekilde yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacak ve Trabzonluları en şekilde temsil edeceğiz. Bahçelievler’de Trabzonlular vardı ve bundan sonra da var olacaktır” dedi.

SELAMİ AYKUT VE EKİBİNİ KUTLUYORUM

Derneğin Kurucu Onursal Başkanı Ahmet Hocaoğlu ise yaptığı konuşmada, “Bir muhtar olabilirsiniz, bir meclis üyesi, bir belediye başkanı olabilirsiniz ama Trabzonluların temsilcisi olmak zordur. Bahçelievler Trabzonlular Derneği’nin üyeleri değil Bahçelievler’i, tüm İstanbul’u, hatta tüm Türkiye’yi yönetecek güce sahiptir. Bu bağlamda yeni başkanımız Selami Aykut ve ekip arkadaşlarının özverili çalışmalarını diliyor, tebrik ediyor ve cesaretlerinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU:
1) Selami Aykut (Başkan)
2) Yusuf Öztürk
3) Hasan Fettahoğlu
4) Mustafa Karagüzel
5) Bahri Kamiloğlu
6) Mustafa Küçük
6) Mehmet Batık
7) Halil İbrahim Yağcı
8) Mehmet Ali İpekçioğlu
9) Hatice Altındağ
10) Katip Türk
11) Seyfettin Kara
12) Kamil Bulut
13) Murat Çapaoğlu
14) Ali Tarakçı
15) Fehmi Kandemir
16) Abdurrahman Tiryaki
17) Yakup Ayaydın
18) Feridun Aykut
19) Ali Kemal Kara
20) Atilla Hocaoğlu
21) Ahmet Turfanda
22) Süleyman İskender
23) Şeref Bayramoğlu
24) Satuk Buğra Öztürk
25) Murat Yağcı
26) Köksal Atmaca
28) Ömer Coşkun
29) Mahmut Kılıç
30) Murat Danışmaz

DENETLEME KURULU:
1) Yunus Türk
2) Recep Ayaydın
3) Bayram Ali Hacıosmanoğlu
4) Fikret Vural
5) Ekrem Kamiloğlu

 

Selami Aykut Ahmet Hocaoğlu Timur Şahin Bahçelievler Trabzonlular Derneği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg