Şehit haberleri peş peşe geldi

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lıların güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcıyı infilak ettirerek düzenlediği saldırıda 2 asker şehit oldu. Tunceli'nin Ovacık İlçesi Kuşluca Jandarma Karakol Komutanlığı çevresinde güvenlik önlemi alan askerlere PKK'lıların keskin nişancı silahı ile düzenlediği saldırıda ağır yaralanan askerlerden 1'i şehit oldu.

Şehit haberleri peş peşe geldi
Şehit haberleri peş peşe geldi Admin
Advert

Nusaybin'de 2 asker şehit

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lıların güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcıyı infilak ettirerek düzenlediği saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi.
Saldırıda şehit olan uzman çavuşun yanı sıra ağır yaralanan ve Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırıda 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. Yaralıların durumlarını iyi olduğu ifade edildi. Bugün 1 asker ile 1 polisin şehit olduğu Nusaybin'de güvenlik güçleri PKK'lılar etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor.

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), (DHA)

Tunceli'de çatışma! 1şehit

TUNCELİ'nin Ovacık İlçesi Kuşluca Jandarma Karakolu yakınlarında koruma görevi yürüten güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler keskin nişancı tüfeği ile açtığı ilk ateşte 2 asker yaralandı.

Tunceli'nin Ovacık İlçesi Kuşluca Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli personel, güvenliği sağlamak için karakol çevresinde görev yaparken, bugün saat 14.30 sıralarında bir grup PKK'lı teröristin silahlı saldırısına uğradı. PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ilk ateşte 2 asker yaralandı. Bölgede bulunan diğer askerlerin anında karşılık vermesiyle bölgede çatışma çıktı. Çatışma sürürken, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan kalkan Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına aldı. Bu ara çatışmanın sürdüğü bölgeye Ovacık ile Hozat ilçelerinden çok sayıda jandarma özel harekat timleri sevk edildi. Yaralı askerler helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

1 asker şehit oldu

Tunceli'nin Ovacık İlçesi Kuşluca Jandarma Karakol Komutanlığı çevresinde güvenlik önlemi alan askerlere PKK'lıların keskin nişancı silahı ile düzenlediği saldırıda ağır yaralanan askerlerden 1'i şehit oldu.

Saldırıda yaralanan ve helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan asker doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Hastanede diğer yaralı askerin tedavisi sürüyor.

Ferit DEMİR/ TUNCELİ, (DHA)

Şehit PKK Nusaybin Tunceli
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg