Disipline sevk edildi ama umurunda değil!

İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde kongre kararı alınması için imza veren bazı üyelerin başvurularının usulüne uygun olmayan yöntemlerle geri alınmış gibi gösterildiği gerekçesiyle Alpaslan Özdemir tarafından yapılan itirazı görüşen Divan Başkanlık Kurulu, tüzüğün kendisine verdiği yetkiyle söz konusu sevki karara bağladı.

Disipline sevk edildi ama umurunda değil!
Disipline sevk edildi ama umurunda değil! Admin
Advert

Özdemir bu konudaki ilk başvurusunu Hacıosmanoğlu görevdeyken mevcut yönetim kuruluna yaptı. Ancak yönetim yapılan bu başvuruyu dikkate almayarak Osman Aydın'ın Disiplin Kurulu'na gönderilmesi başvurusunu onaylamadı. Bunun üzerine Özdemir Trabzonspor Tüzüğü'nün 52. maddesinin g bendi uyarınca konuyu yazılı olarak Divan Başkanlık Kurulu'na bildirdi. İddiaya konu şahsıları dinleyen Divan Başkanlık Kurulu, Genel Müdür Sinan Zengin ve Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın'ın ifadelerine başvurdu. Zengin olayı doğrularken, Aydın, kendisinin kulübün bir çalışanı olduğunu ve Başkan ile yöneticilerin kendisine verdikleri talimatı uyguladığını kaydetti. Bunun üzerine Divan Başkanlık Kurulu Osman Aydın'ın Disiplin Kurulu'na sevkini oybirliğiyle karara bağladı. Disiplin Kurulu'na sunulan dosya yapılacak incelemenin ardından karara bağlanacak.

Osman Aydın ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada inanılmaz bir gafa imza atarak, “Daha önce de bu tür konular vardı. İmza attılar atmadılar, bu konuları bana nereden bağladılar bilmiyorum. En fazla üyelikten düşeriz oy kullanmayız” dedi.

Trabzonspor Osman Aydın Gaf
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg