Trabzonspor'da Teknik Direktör Açıklaması

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, teknik direktör çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Açıklaması
Trabzonspor'da Teknik Direktör Açıklaması Admin
Advert

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala teknik direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, görüşmelerin devam ettiğini ve birkaç gün içinde yeni teknik direktörün belirleneceğini açıkladı.

Trabzonspor'da Antalyaspor mağlubiyeti sonrası Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için görüşmeler hız kazandı. Bordo mavili kulübün Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, yaptığı açıklamada, teknik direktör konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Birkaç gün içerisinde teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacaklarını belirten Aydın, "Hami hocaya teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdık. Artık yeni teknik direktör için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yerli ve yabancı farklı alternatiflerimiz var. Birkaç gün içinde yeni hocamızı belirleyeceğiz" dedi.

"UEFA KARARINI BEKLEMEYECEĞİZ"

Teknik direktör için UEFA kararını beklemeyeceklerini de ifade eden Aydın, "Finansal Fair Play Kriterleri kapsamında UEFA'nın takımımız adına karar verecek. Bu kararı beklemek gibi bir durumumuz söz konusu değil. Şu anda teknik direktör görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede sonuçlandırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Nevzat Aydın UEFA Hami Mandıralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg