Şamil Ekinci Veryansın Etti!

Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Hacıosmanoğlu yönetimine ağır eleştiriler yöneltti.

Şamil Ekinci Veryansın Etti!
Şamil Ekinci Veryansın Etti! Admin
Advert

Sözlerine "Mevcut başkan ve yönetimin yeniden aday olduklarını hayretle öğrendim. Trabzon ve Trabzonspor’u yerin dibine batırdıktan sonra hangi yüzle ve hangi cür’etle buna tevessül ettiler anlamak mümkün değil." diye başlayan Şamil Ekinci, açıklamasına şöyle devam etti.

"Seçildikleri ilk geceden beri fiyasko üstüne fiyasko ürettiler. Altı tane hoca, onlarca futbolcu, hepsinde başarısız oldular.Trabzonspor ne deneme tahtası ne de ağlama duvarıdır. Profesyonel futbolun temel kuralı, başarısız olan gider. Takımın 4. haftadan itibaren bariz bir hakem kıyımına uğradığı açık ve nettir. Bununla birlikte başarısızlığın ana nedeni futbolcuların geçen sezondan beri alacakları maaş, prim ve transfer taksitlerinin ödenmemesidir. Nitekim yabancı futbolcular bu sebeple Trabzonu terk etmektedirler. Yakında bunlara yerliler de katılacaklar ve kulüp tamamen iflas edecektir. Kendi keyifleri için özel uçak kiralayıp hakem dövmeye gitmek için nasılsa para savurmaktadırlar. Kulübü borç batağına saplamışlar ve itibarını sıfırlamışlardır. Berabere biten Gaziantep maçından sonra hakemleri bir odaya kapatıp, savunmasız bu insanlara 4 saat ölüm korkusu yaşatmaları Trabzonspor’luluğa hiç yakışmamıştır. Aralarında ne yazık ki tıp doktoru da olan bu 9 kişinin aldıkları cezalar çok hafif kalmıştır. Hiç yoksa ebedi boykot almalılar ve kamu hizmetlerinden mahrum bırakılmalıydılar. Aldıkları para cezasını kulübe yıksalar da sakın sevinmesinler. Eski başkanlar ve yöneticiler bu paraları onlardan kulübümüz adına söke söke tahsil edeceğiz. Bu bilgisiz ve dirayetsiz yöneticiler yüzünden UEFA'dan çok ağır ve acı yaptırımlar gelecek. Müsabakalardan men ve küme düşürme cezaları gibi. Bunların sebep olduğu tahribatı ve pislikleri 10 senede temizliyebili rmiyiz bilemem. Trabzon kenti ayağa kalkmalı ve bunları durdurmalı ve cezalandırmalıdır."

Başka Trabzonspor daha yok!

Saygılarımla,
Mustafa Şamil Ekinci

Trabzonspor Şamil Ekinci İbrahim Hacıosmanoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg