İkinci dalga yolda

F.Bahçe derbisinden sonra 6 futbolcuyu kadro dışı bırakan yönetim operasyona devam edecek. Takımda kalacak futbolcu sayısı gideceklerden daha az olacağa benziyor.

İkinci dalga yolda
İkinci dalga yolda Admin
Advert

Takımda gelecek sezon kadroda Onur, Muhammet Demir, Güray, Mehmet, Aytaç ve Okay başta olmak üzere bazı genç isimlerin olacağı, bu oyuncuların dışındakilerle yolların ayrılacağı öğrenildi. Ayrıca Osmanlıspor'dan Uğur Demirok'un yeniden takıma döneceği ve Akakpo'nun da bonservisinin 1461 Trabzon'dan alınacağı ifade edildi.

Fırtına'da 5 oyuncu kart sınırında

Spor Toto Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor, deplasmanda Eskişehirspor'la oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

Süper Lig'de son 4 haftaya girilirken, deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, hedeflerinden uzaklaştığı sezonda rakibi karşısından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Bordo mavili ekipte sakat olan Ramazan ile kadro dışı bırakılan Sefa, Marin, Cavanda, Özer ve Fatih yer alamayacak. Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı'nın bu maçta genç ağırlıklı bir 11 ile sahaya çıkabileceği bildirildi.

5 İSİM KART SINIRINDA

Bu arada Trabzonspor'da, Eskişehirspor karşılaşması öncesinde 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Bordo mavililerde Cardozo, Salih, Okay ve Bosingwa yarın ki maçta forma giyip sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler. Bordo mavililerde ayrıca kadro dışı olan Marin de kart sınırında yer alıyor.

ESKİŞEHİRSPOR İLE 44'ÜNCÜ RANDEVU

Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 44'üncü defa karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 43 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 19-8 üstünlüğü bulunuyor. 16 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo mavililer, bu maçlarda 54 gol atarken, kalesinde 29 gol gördü.

SAVAŞ VE YUSUF YAZICI SABIRSIZ

Teknik direktörü Mandıralı'nın Eskişehirspor karşısında sahaya ilk 11'de forma vermesi beklenen bordo mavili takımın genç oyuncuları Savaş Çakır ve Yusuf Yazıcı'da maç saatini sabırsızlıkla bekliyor. Altyapıdan A takım kadrosuna dahil edilen genç oyuncular, kendilerine şans verildiği takdirde bunu iyi kullanmak istediklerini söylediler. Bordo mavililerde son haftalarda formaya ısınan Melih de Eskişehirspor deplasmanında kendini gösterip 11'deki yerini sağlama almak istiyor.

Fırtına ve Es-Es 44. randevuda

Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın Eskişehir'de yapacakları karşılaşmayla ligde 44. kez karşılaşacak

İki takım arasında geride kalan 43 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 19-8 üstünlüğü bulunuyor. 16 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 54 gol atarken, kalesinde 29 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-1 kazandı.

Eskişehir'de beraberlik hakim

Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında Eskişehir'de yapılan lig maçlarında beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan 21 maçın 10'u beraberlikle bitti. Eskişehirspor evinde 6 kez galip gelirken Trabzonspor deplasmanda 5 galibiyet aldı. İki ekip arasında en farklı skorlu galibiyeti alan taraf ise Trabzonspor oldu. Bordo-mavili takım, 1995-1996 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibini 7-1 mağlup etti.

Kaynak: Fotomaç

Trabzonspor Eskişehirspor Sakatlar Cezalılar Kadro Dışı 2. Dalga
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg