Trabzonspor Medicalpark 77 - 95 Fenerbahçe

Trabzonspor Medicalpark Spor Toto Basketbol Ligi 26. haftasının erteleme maçında Fenerbahçe ile karşılaştı.

Trabzonspor Medicalpark 77 - 95 Fenerbahçe
Trabzonspor Medicalpark 77 - 95 Fenerbahçe Admin
Advert

Hayri Gür Spor Salonu'nda saat 17:30'da başlayan karşılaşmayı Murat Biricik, İsmail Aydın, Ali Şakacı hakem üçlüsü yönetti.

Trabzonspor Medicalpark maça; Hardy, Prince, Alper, Kulig, Sertaç ilk beşiyle başladı. İlk periyotta rakibine üstünlük sağlayan Trabzonspor, Hardy'nin yüksek yüzdeyle oynamasının da etkisiyle periyodu 21 - 15 önde bitirdi.

2. periyotta top kayıplarının önüne geçemeyen Trabzonspor Medicalpark, rakibinin öne geçmesine engel olamadı ve devreye 39 - 46 yenik girdi.

3. periyodun başlarında Kulig ve Sertaç'la basit pozisyonları sayıya çeviremeyen Medicalpark'ta yine Hardy devreye girdi ve peşpeşe bulduğu üçlük atışlarla farkı üçe kadar düşürdü. Periyodun son beş dakikasına ise Datome ile Alper'in karşılıklı üçlük atışlarıyla 54 - 56 misafir takımın üstünlüğüyle girildi. Molanın ardından 7 - 0'lık bir seri yakalayan misafir takım maç boyunca olduğu gibi kendisine yaklaşan Medicalpark'la arayı yine açtı ve periyodun son bir dakikasına 54 - 65 önde girdi. Fenerbahçe'den Melih Mahmutoğlu'nun üçlüğüyle 54 - 68 olan skor Hardy'nin verdiği cevapla 57 - 68 oldu. Son saniyede Kitchen'ın basketiyle periyot 60 - 68 bitti.

2. periyottan itibaren Fenerbahçe'nin kaçması, Trabzonspor'un yakalaması şeklinde geçen maçta son periyotta farkı açıldı. Son 6 dakikaya 63 - 80'lik skorla girildi. Hardy üçlüklerine devam etse de oyunun defansif yönünü iyi oynayamayan Trabzonspor farkı kapatamadı ve karşılaşmadan 77 - 95 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmaya, verilen molaların ardından Fenerbahçe'nin skoru lehine çevirmesi ve Trabzonspor'dan Dwight Hardy'nin bireysel performansı dikkat çekti.

PERİYOTLAR

1. Periyot: Trabzonspor 21 - 15 Fenerbahçe

2. Periyot: Trabzonspor 39 - 46 Fenerbahçe

İlk yarı sonucu

3. Periyot: 59 - 68

Maç Sonucu: 77 - 95

Trabzonspor Basket Medicalpark Fenerbahçe
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg